Bug #840

Build repository: Upload addons: Custom 'Output folder' is not saved

Added by kju about 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:Closed Start date:04/05/2009
Priority:High Due date:
Assignee:Yoma % Done:

0%

Category:Upload
Target version:2009_05_07 1.0.10 Beta

Description

My first repro was oac.
I made a new server. That should have had kju as output folder.
I set output to ...\kju.

Had to restart the app, and did not double check that path .. overwrote my oac repos. :(

So even if you set a different output path and close the server window,
the output folder is not saved.

p001.jpg (95.7 kB) kju, 04/05/2009 07:24

History

Updated by Yoma about 6 years ago

It is saved, but it's a setting, which gets overwritten because with version change for some reason .net makes a new default config file.
However, i'm planning to save it on a per server basis in the database later on. That will completely rid you of this problem.

Updated by Yoma about 6 years ago

Oops just double checked it an indeed it's not saved at all...
Will fix as soon as i get the time.

Updated by Yoma about 6 years ago

I intend to do the following:
2 extra server properties (inputdir,outputdir), if one of these is empty or an invalid path, use the defaults defined in settings.

Updated by Yoma about 6 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • Target version set to 2009_05_07 1.0.10 Beta

also "UploadFolder" is a server variable

Updated by Yoma about 6 years ago

  • Category set to Upload

Updated by Yoma about 6 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF