Bug #6647

AH-1W - sound issue

Added by Alex72 over 5 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:Rejected Start date:12/08/2009
Priority:Normal Due date:12/22/2009
Assignee:Alex72 % Done:

0%

Category:-
Target version:-
Affected ArmA II version:Please select... First affected build:
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:
I am using some Mods: Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you: NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

The AH-1W engine sound while flying is very "occluded" sounding. Like there is no treble at all. When giving collective you can hear the clear crisp engine again, but when you let go of collective it will go back into a duller sound again. Like turning treble to "0" on a stereo.

History

Updated by kju over 5 years ago

  • Project changed from DevHeaven (Only site issues) to ARMA2 Community Issue Tracker

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Reproduced by another DH user set to No

Is it about A2 or ACE2?

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Assignee set to Alex72

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Due date set to 12/09/2009

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Due date changed from 12/09/2009 to 12/14/2009

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 12/14/2009 to 12/22/2009

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Rejected

There's no AH-1W in standard A2

Also available in: Atom PDF