Bug #4969

Custom Faces Display issue

Added by 76 over 5 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:Assigned Start date:10/02/2009
Priority:Normal Due date:06/01/2011
Assignee:- % Done:

0%

Category:Rendering
Target version:-
Affected ArmA II version:1.57.76815 First affected build:
Reproduced by another DH user:Yes First affected ArmA II version:
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using:CO (A2+OA) BIForumURL:
Reproducible for you:Yes NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

Custom faces aren't displayed properly ingame from what is in the face.jpg

face_ingame.jpg - Ingame (217.5 kB) 76, 10/02/2009 16:07

face.jpg - JPG File (71 kB) 76, 10/02/2009 16:07


Related issues

related to ARMA2 Community Issue Tracker - Bug #6849: ATI 4890 Grafic issue on custom Faces with jpg format Assigned 12/12/2009
related to ARMA2 Community Issue Tracker - Bug #13981: Prohibit .jpg for custom faces and enforce only .paa Assigned 09/26/2010 12/01/2011

History

Updated by 76 over 5 years ago

sorry forgot to mention (may be considered a separate issue) but I've had players complain to me that they get a split second lag when they run around a corner face to face with me when I'm using my custom face... I don't really mind as they always come off second best :D

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date set to 11/02/2009
  • Category set to Rendering
  • Status changed from New to Assigned
  • CPU set to Please specify!

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 11/02/2009 to 12/02/2009

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Due date changed from 12/02/2009 to 12/14/2009
  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Assignee set to 76

What about other units?

Updated by 76 over 5 years ago

I assume any custom face will do the same thing weather human or ai or a different unit, it happens with any unit with my custom face.

Updated by 76 over 5 years ago

  • Assignee changed from 76 to zGuba
  • Target version set to 1.05 BETA

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Due date changed from 12/14/2009 to 12/28/2009

Updated by zGuba about 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Assignee deleted (zGuba)
  • Reproduced by another DH user changed from No to Yes

Confirmed, looks hilarious!

Updated by zGuba about 5 years ago

  • Affected ArmA II version changed from 1.04.59026 to 1.05.62017

Updated by kju about 5 years ago

  • Due date changed from 12/28/2009 to 03/02/2010

Updated by kju about 5 years ago

  • Target version deleted (1.05 BETA)

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 03/02/2010 to 10/01/2010
  • Status changed from Assigned to Feedback

Any difference in latest OA?

Updated by 76 over 4 years ago

No according to team mates it still happens... doesn't seem to be as bad with OA but still there.

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 10/01/2010 to 12/01/2010
  • Affected ArmA II version changed from 1.05.62017 to 1.55 BETA

Thanks

Is the face texture the same? If not, please attach.
Demo screenshot appreciated.

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 12/01/2010 to 10/14/2010

Updated by 76 over 4 years ago

Same face texture, still looks bad in-game... not everyone complains about it causing momentary lag, so maybe its just a few that suffer from others faces...

Updated by kju about 4 years ago

  • Due date changed from 10/14/2010 to 06/01/2011
  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Affected ArmA II version changed from 1.55 BETA to 1.57.76815
  • CPU deleted (Please specify!)
  • Audio card deleted (Please specify!)
  • Size of OS swap file deleted (Please specify!)
  • I am using set to CO (A2+OA)
  • Reproducible for you changed from No to Yes

Also available in: Atom PDF