Bug #3977

When changing COLORED TEAMS for squad, they retain previous colors.

Added by Luhgnut almost 6 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:Closed Start date:08/24/2009
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:AI Control
Target version:1.05.62017
Affected ArmA II version:1.04.59026 First affected build:
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:
I am using some Mods: Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you: NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

For example, if I assign squad members 5,6,7,8 to team red. And then later change 5,6 to team green and select team Green, they will be addressed as team RED. Also if I set my drivers to TEAM <COLOR> then reassign one of those drivers to an alternate color. Their new color will be assigned but they respond to the previous set color.


Related issues

related to ARMA2 Community Issue Tracker - Bug #5048: Team assignments lost when switching team unit Duplicate 10/08/2009 02/24/2010

History

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Due date set to 09/10/2009
  • Category set to AI Control
  • Status changed from New to Feedback

Excuse me, what A2 version are You playing?

Updated by Luhgnut almost 6 years ago

1.03 58834_Beta

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Due date changed from 09/10/2009 to 09/20/2009
  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Affected ArmA II version changed from Please select... to 1.04 BETA

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Due date changed from 09/20/2009 to 09/24/2009

Updated by Luhgnut almost 6 years ago

man, this is frustrating. More feedback: I noticed if you assign a team any color than White, then later reform them back to white, when you press just the F<#> key for a squad member, leader will say and select the numbers that were previously assigned to that squad mate.

Example: 2,3,4 "You are Team RED"
(later) 3,4 you are Team "White"

Then if you select #3 again, *not Shift F3, just F3) the leader will say and select "Team Red .... move to....."

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Due date changed from 09/24/2009 to 10/14/2009
  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Reproduced by another DH user set to No

1.04? beta 1.05?

Updated by Luhgnut almost 6 years ago

Hmm it started at launch and continues. So 1.05B B?

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Due date changed from 10/14/2009 to 11/14/2009
  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Affected ArmA II version changed from 1.04 BETA to 1.04.59026

1.04, will see if incoming betas will fix it.

Updated by Dwarden almost 6 years ago

  • Assignee set to Dwarden
  • CPU set to Please specify!

Updated by Luhgnut almost 6 years ago

Athlon 4400+ Overclocked to 2.68Ghz.

Updated by Fireball almost 6 years ago

  • CPU changed from Please specify! to Athlon 4400+ Overclocked to 2.68Ghz

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 11/14/2009 to 12/24/2009
  • Status changed from Assigned to Resolved
  • Assignee deleted (Dwarden)
  • Target version set to 1.05 BETA

Cannot repro this anymore with latest beta. I think it's fixed, needs confirmation.

Updated by alef over 5 years ago

  • Due date deleted (12/24/2009)
  • Status changed from Resolved to Closed
  • Target version changed from 1.05 BETA to 1.05.62017

Also available in: Atom PDF