Bug #3739

setMousePosition command doesnt work properly with various fill rates

Added by Mandoble almost 6 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:Expired Start date:08/18/2009
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:Scripting: Problem
Target version:-
Affected ArmA II version:1.05.62017 First affected build:
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you:No NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

When using setMousePosition command, the resulting mouse pointer screen position depends on selected 3D Resolution advanced video option. [0.5, 0.5] centers the mouse on screen only if 100% 3D resolution is selected.

You may use the attached small demo mission to recreate the problem, run it several times, changing the 3D Resolution from your ArmA 2 advanced video options.

setMousePosition_bug.utes.zip - setMousePosition bug demo mission (1.3 kB) Mandoble, 08/18/2009 13:34

History

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Subject changed from setMousePosition command doesnt work to setMousePosition command doesnt work properly with various fill rates
  • Category changed from Interface to Scripting: Problem
  • Priority changed from High to Normal
  • Target version deleted (1.03.58627)

I guess that's the case?

Updated by zGuba almost 6 years ago

  • Status changed from New to Assigned

Updated by zGuba over 5 years ago

  • Due date set to 10/31/2009
  • Affected ArmA II version changed from 1.03.58627 to 1.04.59026
  • Difficulty set to Not set

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 10/31/2009 to 12/31/2009
  • Reproduced by another DH user set to No
  • CPU set to Please specify!

Updated by kju almost 5 years ago

  • Due date changed from 12/31/2009 to 07/14/2010
  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Affected ArmA II version changed from 1.04.59026 to 1.05.62017
  • Audio card set to Please specify!
  • Size of OS swap file set to Please specify!

Still valid in 1.07 / OA?

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date deleted (07/14/2010)
  • Status changed from Feedback to Expired
  • I am using some Mods set to No
  • Reproducible for you set to No

Also available in: Atom PDF