Bug #3447

Issue with -profiles=xyz and shown squadlogos

Added by Buliwyf over 5 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:Assigned Start date:08/07/2009
Priority:Normal Due date:
Assignee:Dwarden % Done:

0%

Category:Multiplayer
Target version:-
Affected ArmA II version:1.62.95248 First affected build:
Reproduced by another DH user:Yes First affected ArmA II version:
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using:OA only BIForumURL:
Reproducible for you:Yes NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

I`m normally using parameter -profiles=Profiles, but since v1.03 my and other squadlogos will no longer shown in the briefing or in game.
Therefore i get thousands of error messages in ArmA2.RPT like this: Warning Message: Cannot load texture \profiles\\squads\gdt\buliwyf.paa.

I guess the double backslash between profiles\\squads is the problem.

If don`t use -profiles parameter all things works fine.


Related issues

related to ARMA2 Community Issue Tracker - Bug #2609: Large squad logo makes kick or ban button no visible. Closed 07/05/2009 08/20/2009
related to ARMA2 Community Issue Tracker - Bug #3796: Problems with Squad XML caused by -profiles=profiles star... Assigned 08/19/2009
duplicated by ARMA2 Community Issue Tracker - Bug #4657: Squad XML Logo Load Failure Duplicate 09/19/2009

History

Updated by Squelch over 5 years ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Priority changed from High to Normal

Updated by Squelch over 5 years ago

  • Due date set to 08/21/2009

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 08/21/2009 to 09/21/2009
  • Status changed from Feedback to Assigned

Updated by Dwarden over 5 years ago

  • Assignee set to Dwarden
  • Difficulty set to Not set

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 09/21/2009 to 10/21/2009
  • Affected ArmA II version changed from 1.03.58627 to 1.04.59026

Updated by Dwarden over 5 years ago

  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Reproduced by another DH user set to No
  • CPU set to Please specify!

Updated by Buliwyf over 5 years ago

Tested with latest ARMA2_Build_59323. But i got following error:

Unrecognized texture type '': '\'
Warning Message: Cannot load texture \.

Updated by Fireball over 5 years ago

  • Due date changed from 10/21/2009 to 11/21/2009

Updated by Astra over 5 years ago

Just tried with the very last beta (build 61062).
Stil ain't working :(
Seems that the priority of this issue at BI is way out too low - unfortunatly.
Always liked to have my profiles/confs in the main dir.

Updated by kju over 5 years ago

  • Due date changed from 11/21/2009 to 03/11/2010
  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Affected ArmA II version changed from 1.04.59026 to 1.05 BETA

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 03/11/2010 to 10/01/2010
  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Audio card set to Please specify!
  • Size of OS swap file set to Please specify!
  • I am using some Mods set to No
  • Reproducible for you set to No

Updated by Buliwyf over 4 years ago

No changes... latest OA Beta tested... tried older betas and official patches too but absolutly no changes...

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 10/01/2010 to 11/01/2010
  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Affected ArmA II version changed from 1.05 BETA to 1.53 BETA

Updated by Buliwyf over 4 years ago

Problem still exists with latest beta 1.54.72967. Command line: "-profiles=e:\arma2" "-name=Buliwyf" shows error: Warning Message: Cannot load texture \. Unrecognized texture type '': '\'

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 11/01/2010 to 12/01/2010
  • Affected ArmA II version changed from 1.53 BETA to 1.54.72888

Updated by Buliwyf over 4 years ago

Latest Beta v1.54.73968 - no changes: Unrecognized texture type '': '\' Warning Message: Cannot load texture \.

Updated by kju over 4 years ago

  • Affected ArmA II version changed from 1.54.72888 to 1.55 BETA

Updated by Rommel over 4 years ago

Still occurs

Updated by kju over 4 years ago

  • Due date changed from 12/01/2010 to 03/01/2011
  • Affected ArmA II version changed from 1.55 BETA to 1.56.76134
  • Reproduced by another DH user changed from No to Yes
  • I am using set to OA only
  • Reproducible for you changed from No to Yes

Updated by kju almost 3 years ago

  • Due date deleted (03/01/2011)
  • Graphics card deleted (Nvidia GeForce 8800 GT)
  • Graphics card driver version deleted (190.38)
  • Affected ArmA II version changed from 1.56.76134 to 1.61 Beta
  • CPU deleted (Please specify!)
  • Audio card deleted (Please specify!)
  • Size of OS swap file deleted (Please specify!)

Updated by kju almost 3 years ago

  • Affected ArmA II version changed from 1.61 Beta to 1.62.95248

Also available in: Atom PDF