Bug #30240

respawn_west failsafe and Set Spawn on HQ not working

Added by highhead over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:Closed Start date:04/11/2012
Priority:Immediate Due date:
Assignee:wobbleyheadedbob % Done:

0%

Category:-
Target version:Multi-Session Operations - MSO v4.3
Component: Reproduced by another DH user:No
Close Reason: I am using some Mods:No
Affected Version:

Description

1. If no markers respawn_%faction% is present but only a respawn_west marker, it still deploys you at [0,0,0].
Some missions depend only on respawn_west marker (like Chernarus MSO).

2. "Set spawn" on HQ at base is giving an "MHQstate is NULL"-error (after the scriptpath was changed already)!

History

Updated by highhead over 3 years ago

  • Assignee set to wobbleyheadedbob
  • Priority changed from Normal to Immediate
  • Target version set to MSO v4.3

Updated by wobbleyheadedbob over 3 years ago

1. Not sure why this is happening, I removed the [0,0,0] initialisation of the respawnpoint so this shouldn't happen, I'll look into it.
2. You need to set this variable for HQ buildings placed in the editor, its detailed in the README.txt

" You can also add ‘Set Spawn’ by putting the following in the Init line:
this addAction [("<t color=""#dddd00"">" + "Set Spawn" + "</t>"), "support\modules\WHB_Multispawn\common\fn_Action_SignInFOB.sqf"];
this setVariable ["MHQState",1,true]; "

Updated by wobbleyheadedbob over 3 years ago

  • Status changed from New to Resolved

Added a failsafe so that myRespawnPoint = respawn_%side% if no faction marker exists.

Updated by Tupolov over 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Thanks WHB!

Also available in: Atom PDF