Bug #29851

sounds not found

Added by Psychobastard about 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:Closed Start date:03/29/2012
Priority:Normal Due date:
Assignee:LordJarhead % Done:

0%

Category:Sounds
Target version:JSRS 1.5
BIForumURL:

Description

following sounds are not found:
Cannot load sound 'jsrs_m249\reload.wss'
Cannot load sound 'jsrs_grenade\reload.wss'
Cannot load sound 'jsrs_mk48\reload.wss'

History

Updated by LordJarhead about 3 years ago

  • Status changed from New to Rejected

Played without JSRS? Then you got those entries because of the Netframe errors by BIS. You will have kind of those entries with all SoundMod adressing these sound entries.

Updated by Psychobastard about 3 years ago

This error messages occurs on serverside (dedicated). If it's normal tell me again.

Updated by LordJarhead about 3 years ago

As said, these entries and sounds are THERE. There is no way that you dont have those samples if you using JSRS 1.4 or later. This is because Arma got kind of a Netframe error. We had those alot. The only way to fix it, is to delete all the Reload and Dry sounds out of JSRS. And that wont happen, no matter what RPT may show up. So all I can say is: Yes, thats normal, or even "unfixable" to me. Do you hear a reload sound for these weapons when you use them yourself? Thats the way you can test it. If you hear them, but Arma says sometimes those files are not there, then you know its the netframe error or what ever the name of this bug was.

Updated by LordJarhead over 2 years ago

  • Status changed from Rejected to Closed

Also available in: Atom PDF