Bug #28402

Versioning system issue

Added by messiah about 3 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:Closed Start date:02/05/2012
Priority:Normal Due date:
Assignee:Sickboy % Done:

100%

Category:-
Target version:v1.0.0
Component:versioning Affected Version:0.8
Close Reason:

Description

I have two addons, which I added to cba versioning class. First addon works fine, but second addon for some reason on dedicated server gives me:

0:02:15.191 (0:00:02.094) versioning - addon2_main - Not running!

but in config.cpp I explicitly set main_addon value:

class CfgSettings {
   class CBA {
      class Versioning {
         class addon2 {
            main_addon = "addon2";
         };
      };
   };
};

Why is it asking for addon2_main? I don't understand why it throws this error only for one addon. I'm 100% percent sure, that addons are the same on client and server.

Actually I'm not really sure if this is an issue, but I can't find any reason that it's not.

cba_versioning.pbo (26.1 kB) Sickboy, 02/05/2012 09:39

Associated revisions

Revision 11dd663b
Added by Sickboy about 3 years ago

~ FIXED: main_addon setting not taken into account. fixes #28402

Revision 11dd663b
Added by Sickboy about 3 years ago

~ FIXED: main_addon setting not taken into account. fixes #28402

History

Updated by Sickboy about 3 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Updated by Sickboy about 3 years ago

  • File cba_versioning.pbo added
  • Assignee set to Sickboy
  • Target version set to v1.0.0
  • Component set to versioning

Thanks, indeed bug, should be resolved in attached pbo

Updated by messiah about 3 years ago

Wow. Thanks for such a quick fix! I can confirm it's fixed.

Updated by Sickboy about 3 years ago

Available as hotfix on SU, run verify and repair to get.

Updated by Sickboy almost 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF