Bug #24574

Config Bin issue

Added by steakslim over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:Rejected Start date:09/17/2011
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:-
Affected ArmA II version:Please select... First affected build:Please Specify...
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:Please select...
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you:No NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

When running the game, an error citing:

No entry 'bin\config.bin/cfgDifficulties/Recruit.recoilCoef'

Occurs both before the game loads, and afterwards again when reaching the main menu.

I noticed a previous ticket involving linux server issues resulted in a similar issue I'm having as seen here: http://dev-heaven.net/issues/24376

But as I am running client, and not server i'm unsure what is causing the problem or how to solve it.

History

Updated by kju over 3 years ago

  • Status changed from New to Feedback

What addons do you load along?

Updated by steakslim over 3 years ago

Alright narrowed it down. Turned out I had the Oktane Noblur addon ment for beta 83780 running which was causing the said error. Tested, recoil is back, no errors, problem solved.

Updated by kju over 3 years ago

If you load his most recent version along, it should work.

Updated by Fireball over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Rejected

Also available in: Atom PDF