Bug #24559

Cutscene issues - no dialog, cutcene not ending

Added by admin over 3 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:Closed Start date:09/16/2011
Priority:Normal Due date:
Assignee:Dwarden % Done:

0%

Category:Campaign
Target version:1.60.87580
Affected ArmA II version:1.60 BETA First affected build:Please Specify...
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:1.60 BETA
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you:Yes NGUrl:
Related to content of DLC:PMC WIKIurl:

Description

In PMC campaign, the cutscenes that flickered in previous 1.60 betas are ok (minor flickering at start, but then all is ok), but other cutscenes that were previously ok have no sound.

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=124982&page=3
http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=124982&page=2

History

Updated by admin over 3 years ago

  • Description updated (diff)

Updated by OMAC over 3 years ago

  • Target version set to Upcoming version

Beta 84628:

Here is a partial list of behavior for REPLAYING (not reverting) PMC cutscenes:

1 - ok
2 - no dialog sounds
3 - flickering at start, then all is ok
4 - ok
5 - flickering at start, then all is ok
6 - no dialog sounds, cutscene will not end, must be aborted

Updated by Sickboy over 3 years ago

  • Target version deleted (Upcoming version)

Updated by Fireball over 3 years ago

  • Reproducible for you changed from No to Yes
  • Related to content of DLC set to PMC

Updated by Fireball over 3 years ago

  • Category set to Campaign
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Dwarden

Updated by Suma over 3 years ago

  • Subject changed from Cutscene issues to Cutscene issues - no dialog, cutcene not ending
  • Status changed from Assigned to Resolved

The no dialog issues seem to be fixed in 84672 - as for flickering, I do not know what exactly to look for. If it is serious, I would think it would be better to post it as a separate issue.

Updated by OMAC over 3 years ago

I don't think that the flickering is very serious. The flickering occurs at the very start of certain cutscenes (while the video fades in), and then quickly goes away. Thank you for fixing the missing overdub dialogs!

Updated by kju over 3 years ago

  • Target version set to 1.60 BETA

Updated by kju over 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Both (2 & 6) work again.

The flicker is probably from HDR (the sun visible-not visible for a moment in loop).
Like from a moving camera through vegetation / some object partially blocking the sun light.

Updated by kju about 3 years ago

  • Target version changed from 1.60 BETA to 1.60.87580

Also available in: Atom PDF