Bug #2300

ArmA Islands in ArmAII Config errors

Added by Buliwyf almost 6 years ago. Updated almost 6 years ago.

Status:Closed Start date:06/26/2009
Priority:Immediate Due date:
Assignee:Buliwyf % Done:

0%

Category:Class mapping
Target version:2009-06-26

Description

Placing units on e.g. T72 on Sahrani in the editor cause the config error: No entry 'bin\config.bin/CfgMagazines.Heat125'. Another error is 'bin\config.bin/CfgMagazines.96Rnd_57mm. So iguess somethings wrong with the oac_ofp_a1_to_a2_class_mapping_2009_06_24.pbo?!

By now it is not possible to play mission on dedicated server, because it won't start the missions.

History

Updated by kju almost 6 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Priority changed from Normal to Immediate

Sorry to hear that ......

Working on a fix now.

Updated by kju almost 6 years ago

  • Project changed from CAA1 - BI addons in ArmA II to OAC Project

Updated by kju almost 6 years ago

Move to OAC issue tracker.

Updated by kju almost 6 years ago

  • Category set to Class mapping
  • Status changed from Assigned to Resolved
  • Assignee changed from kju to Buliwyf
  • Target version set to 2009-06-26

Updated by kju almost 6 years ago

I did MP DS testing with my vehicle DM. Should work now.
Sorry for the problems!

Updated by kju almost 6 years ago

Attached the new file in the file base:

Updated by Buliwyf almost 6 years ago

Now it works fine. Thanks mate!

Updated by kju almost 6 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Glad to hear :)

Also available in: Atom PDF