Bug #15664

Missing Exhaust smoke of Ships

Added by Gnat about 4 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:Assigned Start date:12/06/2010
Priority:Normal Due date:06/01/2011
Assignee:- % Done:

0%

Category:Config
Target version:-
Affected ArmA II version:1.57.76815 First affected build:
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you:Yes NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:

Description

The Exhaust class produces no smoke effect when engine is running on ships and boats.
Example: Fishing Boat no longer has smoke from exhaust pipe.

History

Updated by Sickboy about 4 years ago

  • Project changed from DevHeaven (Only site issues) to ARMA2 Community Issue Tracker
  • Category deleted (Issue tracking)
  • Target version deleted (Ongoing)
  • Affected ArmA II version set to Please select...
  • Maxmem parameter set to Not set
  • Difficulty set to Not set
  • Reproduced by another DH user set to No
  • CPU set to Please specify!
  • Audio card set to Please specify!
  • Size of OS swap file set to Please specify!
  • I am using some Mods set to No
  • Reproducible for you set to No

Updated by Fireball about 4 years ago

  • Due date set to 02/06/2011
  • Category set to Config
  • Status changed from New to Feedback
  • Affected ArmA II version changed from Please select... to 1.56.76134
  • Reproducible for you changed from No to Yes

Please list all affected models (I think there aren't that many ships, are there?).

Updated by Gnat about 4 years ago

All ships, as the Exhaust class doesnt work on any Ship class, including new User made addons.

Updated by kju almost 4 years ago

  • Due date changed from 02/06/2011 to 06/01/2011
  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Affected ArmA II version changed from 1.56.76134 to 1.57.76815

Also available in: Atom PDF