Bug #15628

Mortar Ammo exploit

Added by mr.g-c about 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:Closed Start date:12/05/2010
Priority:Normal Due date:12/12/2010
Assignee:rocko % Done:

100%

Category:Complex
Target version:1.7
Component:sys_crewserved Affected Version:
Close Reason:

Description

Obs: When quick enough, you can load and quickly unload the mortar, but it will still fire at "load on fire" mode.

Repro: Place mortar on baseplate -> CSW-Menu set to "fire on load" -> CSW-Menu Load ammo -> Immediately after animation stop press ACE-Menu keys again, go into CSW-Menu and press "unload".
Mortar should fire, but still you get a new round spawned next to mortar.

Exp: Should not happen.


Related issues

related to A.C.E. for OA - Feature #15569: Fixed azimuth&elevantion for mortars in 'Fire on Load' mode Closed 12/03/2010

Associated revisions

Revision 34f6938d
Added by rocko about 4 years ago

~FIXED: "Fire on Load" exploit, fixes #15628

History

Updated by Sickboy about 4 years ago

  • Due date set to 12/12/2010
  • Status changed from New to Feedback

Only for the first round right?

Updated by mr.g-c about 4 years ago

Sickboy wrote:

Only for the first round right?

No it always happens.

Updated by rocko about 4 years ago

  • Target version set to 1.7

Updated by rocko about 4 years ago

  • Status changed from Feedback to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Updated by Sickboy about 4 years ago

  • Category set to Complex
  • Assignee set to rocko
  • Component set to sys_crewserved

Updated by Sickboy about 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Available in the just release ACE 1.7 Pre-RC.

Also available in: Atom PDF