Bug #15180

moving AI units at dedicatet server very buggy

Added by cj187 about 5 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:Expired Start date:11/15/2010
Priority:Normal Due date:12/01/2011
Assignee:cj187 % Done:


Category:AI Issues
Target version:-
Affected ArmA II version:1.57.76815 First affected build:
Reproduced by another DH user:No First affected ArmA II version:
I am using some Mods:No Single / Multi Player?:
I am using: BIForumURL:
Reproducible for you:Yes NGUrl:
Related to content of DLC: WIKIurl:


since 1.55 release i have buggy AI-moving (Infantry and vehicles)
i observe this problem only an dedicatet missions!
if i host a mission, or play SP, then is all ok.


sorry, for my bad english

high-command-test.desert_e.pbo - my mission from video (3.4 kB) cj187, 11/16/2010 08:31


Updated by kju about 5 years ago

  • Due date set to 12/01/2010
  • Category set to AI Issues
  • Status changed from New to Feedback

Please provide your demo mission and explain the steps to reproduce. Ty.

Updated by cj187 about 5 years ago

at first: this problem is only in MP on dedicated server... in SP is everything ok.
second: at patch 1.54 was everything fine, since 1.55 is the ai-moving bug
i dont change any grafic- or system-settings!

simple reproduce: play in MP on a dedicated server and look moving AI-Units...

i hope, this is a real bug, and not only on my PC, i have spend many money for new graphics card last month :(

Updated by kju about 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Assigned
  • Assignee set to Dwarden


Updated by kju about 4 years ago

  • Due date changed from 12/01/2010 to 12/01/2011
  • Operating system deleted (Vista 64 bit)
  • Graphics card deleted (Radeon HD5870)
  • Graphics card driver version deleted (8.782)
  • Affected ArmA II version changed from 1.55.75445 to 1.57.76815
  • Maxmem parameter changed from Higher to Not set
  • CPU deleted (Please specify!)
  • Mainboard chipset deleted (Asus PQ5e)
  • Audio card deleted (Creative Gamer X-Fi)
  • Size of OS swap file deleted (Please specify!)
  • I am using deleted (CO (A2+OA))

Updated by kju almost 4 years ago

  • Status changed from Assigned to Feedback
  • Assignee changed from Dwarden to cj187

Still true?

Updated by kju over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Expired

Also available in: Atom PDF