Bug #10102

Autoimport via yasftp uri did not work.

Added by columdrum about 5 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:Closed Start date:04/15/2010
Priority:Normal Due date:
Assignee:Yoma % Done:

100%

Category:AutoImportUri
Target version:2010_04_15 1.0.59 Beta

Description

Sorry to repeat it, but in the new version te yasftp its still not working properly, i am reporting it again(http://dev-heaven.net/issues/10029 ) because its marked as resolved(april 6) and its not true(with the april 13 version) :S.

Our server is using ftp and we would like to share our addonSync repro with te yashftp link that is easier even than the autourlconfig, thanks :D

The bug explained again:

Observed:
when you go for example to our ftp config:

"removed content" 

Addon sync tries to conect to "removed content"

Expected:

it shoul conect to:
"removed content"

History

Updated by Yoma about 5 years ago

Oops, i'm sorry i misunderstood your previous report.
Can repro and will fix asap.

Updated by Yoma about 5 years ago

  • Priority changed from Low to Normal
  • Target version set to 2010_04_15 1.0.59 Beta

was a minor typo, should be fixed in next version

Updated by Yoma about 5 years ago

  • Status changed from New to Resolved

Updated by Yoma about 5 years ago

  • Assignee set to Yoma
  • % Done changed from 0 to 100

Updated by Yoma about 5 years ago

  • Category set to AutoImportUri

Updated by Yoma about 5 years ago

  • Subject changed from yasftp to Autoimport via yasftp uri did not work.
  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF